...


måste fan köpa mig en bil!


inte bra picata idag..men här pratar jag med med min favvo och har våran favvo i bakgrunden..Husk på Barnhagen!

Japp. Livet fortsätter i Norge, nu jobbas det veckadagar samt helger inför julen.
Längtan ligger på datumet 19:e då jag tar mitt arma jag tillbaka till min urmodersstad, Stockholm!
Kommer bli fantastiskt!

Här kommer tre klipp från dagen.

 

 

 

 


veckan i bilder..


övade inför plåtningen..


likt?


här är en av alla ringar som jag bar under plåtningen, fick behålla den


skar mig dagen efter, det gjorde ont..


tyckte bara bilden var vacker just då..


repade idag innan lucia..


här bjuder jag på ett litet försmak!

norsk dagens.

 

Nu ska jag iväg på Bursdagsvors! Och imorgon kanske jag har en hemlighet att berätta.. tihi!

fotlös..

alla jävla modebloggare tror de kommer med något nytt når de lägger ut för 54:e gången en kärlekshistoria..
här är i alla fall en riktigt jävla kärlekshistoria!


ska nog säga det ikväll..

dagens..blev två st..


ska man klippa till?

hon ringer ju aldrig..


copenhagen..

far ringde 14.22 för tre dagar sen, vill ni följa med till cph? ja varför inte? ringer bror han vill med, sätter oss på flyget fyra timmar efter, blir upphämtade på kastrup av far av syster, skjutsas i en bil med tv, typ ballt, får sen middag, kl. 21.30, kyckling i ugn med smarrig sallad och någon citron dressing som susanne hade gjort, gott var det i alla fall, en julebrygg blev det till, sen insisterade syster att vi skulle kolla på twilight, visst pattingson är smok men inget mer, vaknade 9 dagen efter, låter bror sova ut lite till innan jag ropade att frukosten var klar, drog in till byn och åt en familjepizza med far och bror, hämtade syster i skolan, drog in till ströget, shoppade en snygg tischa på cos, inte hm, cos, köpte kings, rökte som fan, julebrygg, sen hem, indisk take away middag med allihopa, julebrygg och vitt vin, drar hem till ellen i fredriksberg, där hennes polare var, julebrygg, en till och till slut en till, rökte mer kings på deras balle, tog hojarna, till eastgate, där tydligen alla horor och slumfolk hänger, gick på en bar där man kunde röka med kings, fett, "jag vill gärna ha 5 odense öl tack!" "då blir det halvfems kroner tack", blev några sådana runder, innan vi gick vidare till en till bar som var öppen till 5 på en tisdag, ganska härligt, spelade lite pool, gick inte så bra, torskade lite pengar, men vi hade humöret uppe ändå, jag och bror gick till s-toget där vi var tvungna och vänta i 23 minuter, lite kallt men okej, somnade väl med datorn på magen vid 06.17, far väckte oss vif 11, drog upp och åt frukost med syster, trier, emma och far, drog in till christianshavn, til christiania, fett, åt lunch på villde, en typ ganska stor macka med alldeles för tjocka kalkonskivor, tog hjem, tittade på 10 orsaker att hata dig, tyvärr somnade jag och missade den bästa delen med paintbollen, fan att han har dött, rökte en kings, blev skjutsad till cph´s central, tog tåget till kastrup och flög hem..
här är vi på arlanda express!


nu ska jag snart möta en donna för att hämta ut min jävla fitt iphone på kuk företaget telenor, ska vara rädd om den den här gången, det är ju ändå min tredje nu.. hi hi..

halsskägget..


det har ju blivit lite min grej.. mitt halsskägg.. alla hatar det, jag älskar det, jag får ändå ligga, hur går detta ihop? är jag verkligen så charmig? jag får bara höra att alla hatar mitt halsskägg.. aja vi får väl se på julfesten ikväll, ligga eller inte, imorn får ni reda på svaret!
puss från mig och maxx, hur går det för dig? för mycket jobb eller?

där ser man..

älskar när de "riktiga bloggbrudarna" tar efter oss.. titta bara på det här!är det inte skrämmande likt vårat inlägg för några dagar sen?

har vi en eller kanske några stalkers? vad tror du maxx?

framme..

efter en bättre middag och några tuborg julebrygg skulle vi gå o lägga oss..


RSS 2.0