Regn och rusk, Tillfället tas!

Efter en regnig promenad längs majorstuen som det tydligen stavas och en kaffe på byn fick det inhandlas lite mat och ta tillfället i akt att öva på gitarr spelandet. Ska jag kunna sonera denna kvinna i NY krävs mycket övning. Fingrarna börjar redan ömma. Jättebra! Betyder att något är i sin ordning. eller? Va vet jag.

Tänkte överaska Jonatan med en stor omellet med stekt potatis och ja va fan kan man tänkas ha i mer? stekt ugnsgratinerad marulk? helvete va sugen jag vart på fisk! Nej kanske blir en ändring i tanke verksamheten. Nu ska det plingas vidare.



Ser ju bra mycket bättre ut än va det låter det är en sak som är säkert!!




Självfallet är den John som övas.. !!(detta är en cover)!!

Xoxo, Maxx!

Ett främmande land...

Dag 1!

Vi sover två karlar i en 120cm säng.. Trodde den skulle vara 210cm men ack nej! Dock vad gör det att skede en karl för en månads tid, lite manlove helt enkelt. Dock spred sig oron i min kropp när Jonis (vi kallar han så) berättar att han inte "lättat på trycket" på två veckor.. Detta skrämde mig då jag vet att minsta upphetsning i drömriket skulle troligtvis blåsa mig ur sängen.. Men jag somnade till slut. Vaknar upp denna dagen ett i Oslo. Bor väldigt centralt (tror jag) i majorstein. Ingen aning om det stavas så men jaja. hittar en hand skriven lapp från min kära säng vän som lämnat kvar 200NK, nycklar och 2kg godis. Efter att sneglat på godiset vandrar jag ut i denna lägenhet, där värdinnan som jag ännu inte träffat rör sig. Missar henne! precis som jag stegar ut i vardagsrummet hör jag att ytterdörren slås igen. Hon har gått!
Nu återstår det en annan dam som jag vet ligger och sover, jag tasslar tyst mot dushen, det är pendantiskt steril rent över allt här inne. Härligt! hoppas det smittar av sig lite. Nyduschad redo för norska skattekontor och jobb jakter uppdaterar jag våra härliga läsare lite fort.


Glömde tillägga, det är KALLT här!!! svinkallt!!
Ledsen men det kommer troligtvis inte bloggas så mycket om rosé och champange fyllor från min sida, Max får bistå den kvoten i min frånvaro. Det här ska bli hälsans resa! Ner trappning på rökning, snus, start av träning, jobba flitigt! och öva öva öva på min älskling! Nej det är ingen bruud! det är min gitarr som jag tyvärr aldrig kunnat ge den tiden jag önskat. Men nu jävlar!!

Sköt om er allesammans! To be continue.......
Xoxo, Maxx

jada..

fan vilken dag igår asså.. vaknar tidigt, drar ut på en av balkongerna för att tända en cigg, ser en gammal brudkompis som sitter och röker på gatan, "martina.." lite tyst sådär, hon ba, "men jag typ dör, vad gör du där liksom?" drar med patte därifrån, farsan hämtar upp mig, vi draar till lovön, käkar en bättre brunch, med hans 25 år yngre brud, tar tuben från brommaplan till söder möter upp stocks, aadel och tony, bland annat, dricker kaffe, pratar om brudar och allt vad det innebär, för ni brudar där ute, ni anar inte hur mycket vi killar säger till varandra, det är fan synd att ni inte tror det men snacka det är verkligen en grej som vi kan göra, snacka om brudar och sex, möter upp andrea, tar en kaffe, röker massa cigg, käkar crepe, sassa och christopher ringer och säger att jag ska komma dit, tar min väska på samma gång, stannar hemma hos sassa ett tag innan jag drar till morsan för att äta middag innan jag drog till treat och söp 26 kronors bärs, slocknade i sängen med typ en ganska bra bok, tack ron!



ett tips maxx om du inte får ligga i oslo, köp den här och du är typ stimulerad.. *tänker på dig*



Buss till Oslo...

Här sitter man, ett plötsligt medlidade för judarna i nazityskland, korta killar/tjejer på fotbollsmatcher, grisarna på slakt... Här är tajtLämnar allt bakom mig för nya are än själva fan..... Varför ska man tillverka platser för människor i snitt höjd 1,50?? Bussen från helvetet är säkert som allt annat "all made in taiwan" Kan man klandra dom, leendes att den dumma stora svensken inte sks få sitta bekvämt.. bussen från helvetet...!

kl är 14:36, framme i oslo kl 20:35. lämnar allt bakom mig för nya äventyr, Ska bo hos en underbar karl vid namn Jonathan fan stavar man så? Nå väl kommer bli kul det här. Månaden ut som norrbaggare sen blir det NY för att träffa en underbar kvinna. Och ni kvinnor menar att vi inte gör något för er. Ja går igenom AC fri buss från mordor!! Till ett främmane land rikt på olja för att sova sked med en annan man, livnära mig på potatis, morötter och curry gryta. Allt för en kvinna. Varför kan man undra? Varför gå igenom hades lågor för någon annan? För det är den sanna friheten, att ignorera all logik och värdering för rätt och fel. För att skapa min egen klarhet och frihetssyn. En känsla av liv och värme! Vet inte varför jag snöade in mig på detta, är nog denna buss... Troligtvis Lordis turnébuss.. direkt från riddarkatos håla..



En hälsning ut till folket! Max har nu lägenheten försig själv i stan, Ser ni honom på stan hångla upp honom och stöna något i hans öra. Varför undrar ni? För att ni kan svarar jag! Sköt om er. Xoxo Maxx

dags att fly...

Jajaja efter ett jävla tjat från max ska jag väl uppdatera Er lite!!!!

Lördag, max kom precis hem från sin jävla fitt inspelning av vilda skitungar. Men nu är det äntligen över.  Dock har min kvot redan blivit fylld. Jag flyr detta karga stockholm och beger mig till Norge! Oslo håll hårt i hatten här kommer killen som kan både tugget och färsen!! Dock blir visiten lagom kort, åker i slutet av september till NY för att besöka en vacker kvinna, Det har inhandlats hummer och ostron för kvällens event. Bubbel. Självklart!


Såhär jobbar max allafall..


härligt men farligt, riktigt farligt..






vet inte om jag har sagt detta men taylor och vår favvobrud får oss att få ribba och inte vilken ribba som helst..
herre min guud..

en som jag jobbar med..

här har vi henne, hon som bevisade för mig att tights och en oversizad tischa skulle bli så inne i höst.. jag håller fan med henne, är det typ inte riktigt hett?



titta bara på skorna, kilklack, svarta och vita, men jackan, den är fan oversizad den också. nu har jag fått så mycket inspiration till att klä på mig innan jag drar ner till hotellfrukosten.

lover er att det kommer komma upp outfits på flera medarbetare här borta, men det går fan segt, alla är så busy hela tiden, men jag jobbar på det!

maxx din jävel, var fan är dina inlägg..

nej..

maxx är fan dålig på o blogga.. pallar snart inte mer, det är ju fan bara jag som producerar..
jag har i alla fall haft det bra idag.. fint väder *ler*


här började min morgon med kaffe och typ 2-3 cigaretter, kl. 06.23


plötsligt så kommer dessa djur, fattade ingenting, men roligt var det..


hann ju såklart plocka på mig dessa pjäser från myrorna..

underligt..

när man som vanligt går in på sin mejl så hittar jag plötsligt dessa härliga bilder..




kommer du ihåg maxx? inte jag.. thihi.. är det maxx föresten?

dygnet..

på väg tillbaka till det underbara gävle och sitter här och bloggar i min 1:a klass kupé, sa jag att jag har den själv?
självklart hann jag med lite shopping hemma i stan..


mina nya brillor, var ju tvungen och ha shades en bakisdag som denna..


smygfotade min granne på fiket, kunde bara inte motså hennes klänning.. prickar kommer det komma mer av i höst..


                                    bilden snodd från gotya..

fan vad jag saknar kören, killar kommer vara med nästa vecka.. promizZz..



fab?



ses vi på galapremiären?

drama..

nu är jag fan i storstan och har redan fått i mig ett fruktansvärt bra tjut, vet itne riktigt vad det heter, men bra är det.. snart blir det middag hos patte med maxx och gurra sen till 12:an om det inte skulle vara stängt idag.. vet någon läsare detta?
lite panik i så fall..

det är mycket att hnna göra i sthlm innan jag drar tillbaka till skogen imorgon kväll, träffa alla underbara kompisar, puss på er, brudarna, utgång, möten, hämta lön osv.
tror ni jag hinner? jag joppas det!
nu har jag så bråttom så jag måste rusa ner.. kram kram!

känner att jag lika gänra kan bjuda er på dessa bilder från en vild sommarnatt i smögen..



tony gör om mig till leopard..



här är det underbara resultat..
synd bara att ni missar mina "highheels".. sa jag föresten att linnet är från mitt x?

älskar..

fan karlar med riktigt bra pipor







lika bra att kötta upp den här också, kanske inte lika bra pipa som de andra tre men en jävla charmig kille, synd att inte jag var tjejen..



kolla fan på hela, det är känsla, ni som känner mig vet hur jag reagerade första gången, ja typ skrek..

Pappa kommer hem...

Summering av helgens bravader!

Fredag: Bättre kräftskiva på Ekerö hos i familjen Collins residens, regnet var ett faktum men som det gamla ordspråket säger "Det finns inget dåligt väder, bara folk med för lite pengar".
Det badades vedeldad tunna vid vattenbrynet för att slänga sig ner i det nu mera höstkalla mörka vattnet.

Sjukaste med denna kväll är att jag vart lite överförfriskad och håller på och somna varav jag blir ombädd att gå lägga mig vilket inte va mig emot. Jag blir in hunsad i en av gäststugorna där det finns en stor 210cm säng och en liten 60cm säng, inser att jag har blivit inkastad i ett knullrum!! jo just för i den stora fina sängen ligger där ett par mitt uppe i att slita av kläderna från varandra. Var av jag nickar hej och meddelar att jag kommer somna fort så kan dom återgå till sitt. (sängarna stod kanske 1m från varandra)
Med ångest i kroppen att jag förstör deras "lovemaking" så låtsas jag sätta igång en film på datorn och dock med väldigt låg volym så dom skulle tro att jag hade hörlurar eftersom jag sa det tidigare. När dom ont velande i 2min låter kåtheten ta över sätts det igång, helvete va det köttades... Det var alltså BÄCK svart!! Men jag lovar att jag kan säga vilka ställningar som var i fart genom att bara ha lyssnat. 45min senare och 3 missade samtal senare från Cicci börjar jag tappa fattningen. Men just då hör jag hur killens frustande tappar fokus och jag vet att nu är slutet nära. Sagt och gjort!! dock skrattade jag nästan ihjäl när jag hör killen kläcka ur sig sin signatur "Är du trött nu da?" tjejen förblir tyst då hon andas så tungt så om hon sprungit ett maraton. Jag ser min chans och ropar ut "är ni klara nu? jag måste ringa ett samtal" Pinsam tystnad och jag går ut.

Ja det var en upplevelse detta, Men NOG OM DET!! Lördagen jobbade jag somnade vid 22.
Nu söndag och PAPPA kommer hem!!! Inte vilken pappa som helst utan Pappa MAX! Den jäveln har ju lämnat mig hemma allt för länge för sitt jävla wild kidz, Så 12:an håll i hatten ikväll blir det våran tur.






Xoxo / Maxx

oj oj..

ligger på mitt hotellrum och är helt död efter en vild natt på MS/Gerda/Briggen eller vad den nu heter med typ, ja, 9 barn som redan börjat kalla mig för pappa, underbart!
är faktiskt ledig både idag och imorgon och har lite beslutsångest om jag ska dra till storstan eller röja en kväll på gävles coolaste nattklubb?

som jag tidigare har nämnt är min brorsa ute på äventyr, kolla in hur het han har börjat bli nu när han har växt till sig lite.. jag vill nästan.. kyssa honom men det går ju inte.. vi är ju faktiskt helbröder..

såhär kul har jag det på dagarna, igår lekte vi frisörsalong..





jag parkar så jävla bra!

ses kanske i sthlm annars sen vi nästa vecka.. puZzZzZzar

är fan stolt..

har fan glömt att vvisa er vad jag byggde för två dagar sen i ett läger.. fattar inte riktigt hur jag klasrade det men jag är fan nöjd ska jag säga er.. det tog kanske 3 timmar att bära all sten, pussla ihop de så det blev stabilt, sätta ihop de där jävla pinnarna och sen knyta runt det där jävla repet.. men stolt är jag eller vad säger ni? har iofs inte varit så svettig på mycket länge men det var det värt!



tycker ni inte jag har placerat ut tunnan och den sönderblekta grenen på ett  helt underbart nonchalant sätt?

imorgon blir det tävling, kan ju inte säga vad det blir för tävlingen men det är typ 2 timmars bilfärd härifrån, *nervös*


kör onsdag på Grandpa...

Så var onsdagen framme, om vi glömde nämna det tidigare så har ju kören dragit igång igen.. Vi har två bokade gig i september.. säger bara 8:e.... nalen Mer info kommer om detta!

Sitter och avnjuter en latte och cigg i väntan på att klockan ska slå 19. Tror mig ha hittat en riktigt köttig utbildning som jag vill ta. Mer kommer om detta likaså.

Tycker fortfarande det kommenteras väldigt lite på den här bloggen. skärpning!! Tro det eller ej men vi ligger faktiskt på 240st unika läsare per dag, vilket är väldigt roligt! Skit ner er!






Eftersom min andra hälft inte är i sveriges hjärta och kan medverka denna körövning slänger jag upp en hyllningsbild från föra onsdagen på Mosebacke när några i kören tappade garden för det okända öl monstret.

Skepp o hoj! // Maxx

ikväll..

ikväll så ska jag och charlie smacka upp en riktigt cool grej, kan tyvärr inte säga vad det är men jag lovar att det kommer bli ballt i rutan..
jag går plötsligt in på min mail, som jag för övrigt absolut inte hinner med här borta och hittar dessa bilder från en kväll som jag har missat..




sa jag att det är min tröja tv.?

det verkar som jag skulle varit där, eller vad säger ni?
nej, nu måste jag iväg på massa möten, först ut SF, Gävle..
puzZzZZZzZZzzZZZZZZzzzar//Max

somliga kan spela cello..




Ibland tvingas jag att framträda, här dock med stolthet i hjärtat!

Vinkällaren...

En avslutad helg, gårdagens magiska afton var helt hysterisk! Iskylt rosé i en atmosfär fylld av kärlek och berusning!
Det var kanske kvällarnas kväll, en Le Grand så att säga.
Allt startade med en magnum Pol Roger på Gamla Stans kajplats 12 för att sedan återvända till syndernas boning, Vinkällaren!
Får gud va det syndades! Herregud!!


Flickor klädda i färsen självklart! Är det Sienna Miller?




'
Nej det är ingen LED-lampa i vinkylen det är bara pates Blackberry som ligger på kylning!




Vi ansåg att vi var rätt nyktra, kl 04:23.
/keep it färsen!
Maxx

jag har det fan bra ändå..

imorgon smäller det, medans maxx charmar alla brudar med 100 flaskor vin i någon tråkig vinkällare med diverse designers från alla hörn och kanter, så drar jag hit imorgon på våran första inspelningsdag..




sa jag att ekan är 80 år gammal?

ligger just nu på rummet och kollar alla scheman inför imorgon, om det är mycket att göra? eh, ja!
ikväll ska vissa till riche, vissa till någon jävla vinkällare, vissa till ute, vissa till en efterfest med föreställningen de tre musketörerna, har jag nämnt att min polare spelar? kan lägga upp en bild på honom lite senare men nu är jag så trött så det pallar jag inte idag..
hoppas alla mår bra i den stora staden så hörs vi imorgon mina underbara läsare..


det ryktas om en vinkällare..

Så var lördagen här, fredagen var full av glädje dans och totalstek med en aning dyngfylla.

Nu sitter vi i ciccis lägenhet, max har dragit till kolmården för att spela in Wildkids, själv spenderar jag dagen med att titta ut över östermalms örtträdgårdar med ett glas rött i handen.



Skelögda katter är ju jävlig trendigt det hoppas jag ni förstår?

Nu ska det svidas om sen blir det avskedsfest för underbara Cicci Walerud i hennes vinkällare i Gamla stan.

Nej nu jävlar är taxin här, nu blir det hets!

Ha det så bra, eller haha ja ni kan ha det så bra ni kan!! Jag kommer självfallet ha det Mycket bättre!!
Tjabba! /Maxx

spons..

nu har det redan börjat ploppa in massa erbjudanden till oss.. viking och det gamla härliga märket timberland, som typ alla hade i högstadiet, (men om jag inte minns fel skulle man ha mörkbruna, men det funkade att ha de ljusa också) hörde av sig förra veckan och skickade med dessa underbara pjäser, perfekt nu när hösten just ska börja..




fantastiska va?


lejligheden stinker..

tömmermänd, sen formiddag, max sover, jeg er vågen -fuck.. intet rent töj i en uge nu, köber bare noget andet. fed aften igår, vågnede endda op i rent sengetöj! maxxarna ved ikk jeg skriver, er lidt spändt på deres reaktion på dette danske indläg, personligt synes jeg den tränger til et strejf af danskhed i disse trängselstider.



här e brorsan på svettig fest i århus, vilken hunk asså! sa jag att han tredje killen e svensk?


dom säger att läkarklädsel e sexig - asså jag vet inte riktigt, eller?


Axel da silva har länge fortjent pladsen på denne blog - held og lykke axel!

ej shit nu har jeg tralvt, jeg ska i bad og väkke max vi har en aftale om to timer. hejhej

det var fan en kväll..






igår vann maxx dagens outfit..

självklart började kvällen med bärs i förorten sen drog vi såklart hem till patte som hade en riktigt härlig förfest där det plötsligt kom in 25 brudar från djursholm.. dog vi? ja!
därefter drog vi till 12:an där det var ett jhävla drag med brunner och goldman som vända platter i alla dess former..
nu tänkte vi käka frukost i solen och sen väntar en underbar shopping dag, visar er sen.. lovar att det är något att hänga i julgranen.. nej nu har vi så bråttom men puss på er alla!!

sa jag att vi had efterfest där grannen klagade? bilder kommer, de kommer...

redo för 12:an..



martin: kostymskjorta, apriljeans, happy socks som han matchar med sina självklara cons
max: arméskjorta (med markerade axlar), acne vintage edition. skor: sko uno..
maxx: överdel "not avalible", april byxor, hope skor, och gitarr från Simon and Patrick..

ses vi där?

Game fucking on!

Så var det torsdag! Idag har det varit boys night med pizza och tv-spel! Inget spel som helst utan COD4. Max den lilla fittan vann!! Tror fan det blir att starta en blogg jävel utan han snart, HELVETE!

Men vi har lite härliga bilder från Ciccs's härliga engångskamera, en klassiker folk glömt bort i digital vimmlet.



vi kallar det färsen! onekligen...

Det vart ett riktigt hålligång!

Mickan och Sigge hade som ni redan vet en riiiktigt härlig after hour dänga på ute igår!
Självklart var vi på plats, inget rök utan eld som man brukar säga, Eller va säger du max?




Ser ni mig i bakgrunden?


Vi startade kvällen i det riktiga hjärtat av stockholm, självklart talar jag om Gamla Stan!
Brudar och rosé är som vanligt en given vinnare i våra hjärtan.



Ser ni vintage omegan? den funkar fan inte ens, men det är en jävligt snygg acc.





Ja det vart en riktigt trevlig afton som självklart slutade i Gamla Stan efter sväng på Ute och 12:an.
Grattis ännu en gång Mickan och Sigge! Det är ju trots allt idag dom fyller år, men det hade väl ni dödliga ingen aning om eller hur?

Två damer att fira...Jätte bra!

Dagen D, självaste onsdagen. normala dödliga kallar det lill lördag, men vi vet att den inte har något namn. Det är nämligen lördag alla dagar!

Medans vi just nu avnjuter en god dagens i sommar värmens fukt lagandes lite godare mat i Gamla Stan förbereder vi oss även för kvällens kommande förlustelse. Inget annat än Signe och Michaelas födelsedags fest på Ute. Kommer bli galet, Ses vi där? troligtvis inte!





Vi har även fått förslag på att skriva en bok.. haha det går bra nu! Det kommer mer om detta.


den sista dagen på koster..

igår vaknar jag av detta..




en bättre silllunch med bärs och aquavit en fantastisk återställare på min sista dag på koster..




en given plats att fortsätta sitt supande är på rörvik, alla var där..



stöter på modellparet på koster, vet inte riktigt vad oscars brud heter men snygga är de iaf..
nu är det bara två timmar kvar till sthlm och dramat som väntar där är underbart..
maxx är en bra person, han har tagit ed middag från vårat jobb som vi avnjuta med ett bättre glas och sen gå igenom alla detaljer inför våran framtid som modebloggare och vilka som har knullat med vilka..
vad ska ni göra ikväll?



Lördag i gamla stan.

Det är lördag och pride har nåt sin peak, det lockar verkligen fram det fulaste i människor. Skandal feta människor som ser sin chans att klä av sig och visa sin finniga röv. Allt annat är färsen minst sagt! PECK!!


Så för att väcka våran sex hunger på nytt ska vi tillbringa dagen med en bättre middag i gamla stan serverat med ett bättre rödvin. Kvällens anhalt, pontus by the sea, där ingen annan än tony fucking four fingers spelar plattor, Kommer bli en galen kväll med sprit hungriga karlar och savande kvinnor med brun brända ben som avslutas på sthlm trendigaste trappa, F12.









Pride? helvete heller en vanlig fredag kväll bara med rosé och kvinnor.







Talade precis med Emma Nygren, denna super heta och trendiga modebloggaren anlände precis efter en galen resa i kroatsien med hela sveriges 10 topp bloggerskor seglandes på en yacht, Hade hon haft det bra, läs själva och se efter.

förfest 2..



andrea tyckte iofs inte att det var så kul.. även om hon hade sönder ett glas när vi kom hem..



den här killen kommer till sthlm om en vecka, då smäller det, ses vi kanske på 12:an? sa jag föresten att han är dansk?

RSS 2.0