lika bra..


slutade kvällen såhär?

tuff kväll?



killar..

varför är det så härligt att vakna upp med de?

vi har sagt det förut..

men vi är så kära i henne att jag till och med har bruden på min dator hela tiden..


kan inte sluta lyssna på den här asså..

ikväll smäller det säger jag bara, kan inte riktigt säga något mer men det kommer typ bli major..

Det sa bara Yes!


Umä

vet inte riktigt hur jag ska beskriva min helg uppe i västerbotten, en snabb sammanfattning, planet lyfte 15:30 från bromma där vi möter upp Farao typ en ganska rolig bög han kunde imitera maria montazami från svenska fruar eller vad det heter, bärs och någon sorts red label, gurra hade bokat beachvolleyboll på kvällen men en super söt kille som hette Jocke, som gick i gurras klass, duschade bastade, bärs, hem, bärs och Törley rosé, korken sköts på mig, sen tog vi bussen för att göra byn, bärs, kom till ett stäle som heter Rocks, typ, kanske recks.. fett i alla fall vi var i och för sig de ända gästerna, pate drog in någon spritsort för 240 spänn cl, men vad ska man göra? själv drack jag bärs och åter bärs och kvällen slutade med att jag pröjsade taxin hem till en fab efterfest med nåt konstig instrument som lät som ett piano men man kunde ha det i fickan, typ stört, pommes och bärs sen somnade jag med gurra som på natten tog mitt täcke, vaknade upp på lördagen då gurra spelar house och death med en sån spelkontroll som är en pikadol, typ coolt, sen drog vi och körde pingis, gick dock inte så bra vi slutade efter 15 min, vi hade bokat 2 timmar, drog och klättrade istället och kollade på innebandy, bärs, bil hem för middag och mer bärs, jag slängde ihop en fin carbonara medans patte rakade sig, han typ ville att jag skulle skriva det, sen bagavs det sig till en fet läkarfest med ganska mycket sprit men jag hade mina 24 st. red stripe så jag sket i spriten, sen stor taxi till "stället" i umä redan vid 21:15, sjukt tidigt men vad ska man göra, måste rätta sig efter läkarna, tappade min lur från förta våningen, sprang ner på gatan, displayen är helt död, men men, kvällen avslutades på donken sen tog jag en taxi hem med patte, vaknar upp inte i gustafs säng utan på en uppblåsbar madrass framför soffan, där patte slaggade, kollade lite på tv gurra gjorde brunch medans jag och patta gick en hel jävla timme för att handla vetemjöl till ghurras jävla scines men det var det värt det, goda gustaf! lite brudar kom körde TP sen bar det iväg till bio, bröllopsfotografen, bra, mycket bra, sen snabbt hem för att packa och in i flyget tillbaka hit till storstaden..
patte har alla bilder, jag har filmer det kommer sen..

nu ska jag ta något vaccin mot nån influensa, vet inte riktigt vad det är men det verkar bra, har dock läst att man kan få sjuka biverkningar, men det får vi se, håller er uppdaterade i så fall..


gustaf var så nöjd över t tröjan som han hade fått av sin roomie sebbe.. "det är svårt och passa in här uppe" sa han.. det kommer gå bra, det lovar jag dig!

ikväll kommer förhoppningsvis lite bildbevis och filmer att smackas upp men nu får ni vara nöjda med den här fantastiska beskrivningen så länge!


helg bravader och välvalda tillfällen i NY

 

 

 

 

Slut summering.....

.

.

.

.

 

 

Xoxo, Maxx

 


sommar..

hade ju en helt fantastisk sommar i år och kan inte sluta tänka på den här låten..




umeå på fredag..

jag och patte drar till norland över en helg, två brats i Umeå? äh, bara vi har varsin ljusrosa skjorta med varsin "svarting" i bakfickan kommer det nog vara fab!
det ända som är lite jobbigt är ju vad jag ska packa, såklart hade ju inte patte, som bokade resan, klickat i att vi skulle checka in vårat bagage, hur menar han nu, ska jag, sveriges största färsen bloggare åka en helg till Umä med bara handbagage? vi snackar minusgrader där uppe.. men om man vill vara fin så får man fan lida lite pin, bara man inte däckar i nån jävla snödriva..
tänker nog låte mina tights från gina få följa med, för så mycket plats tar de inte i min weekendbag, sa jag att den var vintage? kanske till och med ska satsa på hela min outfit från min stora dag!


nu ska jag springa och möta bror sen blir det mssa öl med kören ikväll eftersom det är någon sorts kickoff..

bättre promenad i Central Park.

En god start på dagen på det nyinförskaffade köksbordet.

 

promenad längs 5th avenue

...bedårande

hitta en brud, hon gick med på en bild.

..hon la sig även i mitt knä..

hon stal mitt coco's vatten.... helvete!

 

 

xoxo, Maxx


guuud..

ska man krypa ihop av pinsamhet eller ska man bara gråta en skvätt? jag grät, vi grät tillsammans, jag och bror min..

Jamie fucking Archer








jag och brorsan e typ kära..

xoxo


någon som skulle banga att gå ner på honom? inte jag..

igår..

vi hade det ganska bra..






my favourites..


John


Karl


Alexander


Hermès

tror jag vann färsen delan Maxx..

Titta Max!

 

Färsen!!!!


big city life.

"Hot times summer and the city" nästan alla fall. Igår hade vi 18 grader och sol, haft jet-laggad och trött vadra man runt med permanent nackspärr då huvudet inte kunde sluta sikta mot skyarna och dom ändlösa skyskraporna, magisk!

Vi vandra runt ner till Meat Packing och gick ner till Chelsea Market tittade på goda kött bitar och penis tårtor.

Cicci styrde även upp ett gratis gymkort till mig under min vistelse, jättebra! Nu blir det rotation på fläsket herre jävlar!

Inga skandaler och kommit till ända ännu. Men nu när man börjar leva och komma in i tid och rum är det bara en tidsfråga tills nattlivet kickar igång och jag släppa fram mitt riktiga ja.

 

Morgon pipan, satt JÄVLIGT fint vill ja lova!!

Hoppas det går bra nu för Max och Addi, redan efter en dag börjar Addi riva toaletten, drama.. och det lär knappast bli det sista. Kommer bli en fröjd att följa deras resa.

 

Xoxo, Maxx



gårdagens..


lite jobb men bärsglajjer sen middag med patte..


har varit så dålig..

det har hänt för mycket i mitt liv den senaste tiden och här därför inte haft tid med den här jävla bloggen..
maxx är ju som sagt i NY och tofflar sig medan jag försöker bo med min brorsa, såhär kan det se ut, ursäkta om filmen är "upp o ner" men vad fan!





här har vi V, han fan bor på södra station


en gammal bild men det var fan värt asså.. N, vilken karl..

maxx, vi vill se bilder från NY så skynda att uppdatera vad fan ska du annars göra? hänga i brudens skola hela dagarna?


New york, New york!!

Tisdag, klockan är 15:53 i sverige för er andra dödliga, här har tiden lagt sig på härliga 09:53.
Helt underbart och fortfarande lite väl svårsmält att vara hära, Inledde morgonen med att vakna upp bredvid den brutalt vackra kvinnan jag åkte hit för att träffa. Gick till Irving Farm köpte två Bagels med Everything två stora kaffe och varsitt glas Cocosvatten, mumma kardemumma!
Ska följa med Cicci till hennes Social Thought föreläsning som handlar om hur den nya arbetsmarknaden minskar arbete för män men hur den håller en lika balans hos kvinnor. Kommer bli spännande. hmm

Xoxo, Maxx

väntan är snart till ända.

Så är det söndag, om 18 timmar sitter man på planet till London för att beta av 3 timmar i flygbaren och sedan flyga sista biten till New York. Känns fortfarande lite overkligt, men jävlar va det kommer bli underbart!! Nu har jag suktat efter denna kvinna länge nog. Äntligen byter man mobilräkningar på 3200kr och virtuell kontakt mot lite ny köttslig kontakt!!
Ska snart upp till djungel-indien och köpa lite billiga limpor cigg, fick en beställning från the big apple. Sen tror jag nästan allt är klart för avfärd. Nej fan arlanda bög express skit tåget måste köpas lika så. Sen är det claro!

Nej det kommer bli en sjukresa, kommer hålla er uppdaterade. Nu har jag med mig kamera likaså.
Åter i stockholm 13 Nov.



Xoxo, Maxx

Lördags trivsel..

Hej bloggen.. haha

Lördag, jävlar vilken bra lördag! Är helt euforisk!! Startade med att möta upp Josefin och åt en bättre lunch på söder, blev en "ruffruff" sallad för jag inte alls kommer ihåg vad det heter just nu!! vet att aadels pappa lagar sånt.. jaja
Vi promenerade fritt längs södersgator där vi såg en luffartomte med en spitterny barnvags varav vi gick hack i häl för att se att det inte var barn i den. vilket det inte va som tur va! Mission Complete!
Vi tog en liter kaffe gemensamt i två koppar satte oss på slussens utskickspunkt tittade ut över underbara stockholm lyssnades på Melissa Horns nya album (som inte släppts ännu, så ni andra dödliga får vänta HAHA) vilket fick mig att få känslan att jag precis blivit våldtagen av den sanna lyckan!

En Captain Blake urpris: 3900 Kompispris: 180kr

 

Nu blir det Fleetwood Mac konserten!!! Sköt om er gott folk! xoxo Maxx


En greppande bild med passade musik.




Press Play.... wait a sec.... just before the chorus.. then scroll down..


















































vem vinner?




har ni sett någon bild på fornis skor? trodde väl det!

katt vs uggla?


Max?                                                   Nygren?

likt?



en vanlig onsdag..

facebookchatten är självklart i full gång, ölen är kall och rinner ner i våra små strupar mednas ciggaretterna glöder som aldrig förr i vårat lilla kök..

maxx drar till strängnäs och tillbaka imorn men innan ska vi såklart lämna in 10 skjortor på kemis för 150 spänn, sa vi inte att dewt var värt att bo 5 min från JB?




en sak är säker, att våra söner ska tränas från födslen, rumänen kommer få stryk i os 2024..


vi uppträdde..

det var typ utanför stan men det var mycket folk och jävligt mycket inredning..


jag tog typ bara en bild.. vi hade så mycket att göra, typ vara busy!
är inte detta ett underbart porslinsett? ni hittar det här!


fatta typ bara några minuter innan vi skulle upp på stora scen och vi var inte många på repet.. men det löste sig


hittade i alla fall lite färsen den kvällen..


Mackan var bäst på körens egna trumpet, as bra att mjuka upp läpparna med innan! tips till alla ni som typ sjunger i grupp..


ni vet väl att vi sjunger för de..


innan vi tog en maxitaxi in til stan för att dricka bärs var jag bara tvungen att springa förbi mina väner på elle..

tack oskar för en liten del av bilderna.. ses vi på onsdag? då händer det grejer.. herreguud..

vad tyckte ni om min favvoblogg, visst är den underbar?

sorry..

vi har varit lite dåliga.. fick en redig utskällning från umä så nu blir det andra bullar..
har jag nämnat att jag bara jobbar med brudar?


Nath

Liz

M & C har vi stött på tidigare,visste ni föresten.. nej det var inget, vågar inte säga det här..

Den nya, Challe, tror jag hon heter, har bara jobbat med henne typ en gång, man kan ju inte komma ihåg vad alla jävla brudar heter hon har i alla fall varit ihop med en bekant till mig, roligt när man kommer på sånt

S & Corre blev så till sig över min Q8 så de nästan skrattade ihjäl sig..

nu snart ett till inlägg efter jag har hämtat min inspiration från min favvoblogg!


stockholm i mitt hjärta...

klockan slår 08:34 mobilen ringer, max på tråden.. måste möta honom för att kunna hämta hemnycklarna till lägenheten efter att ha sovit på mammas soffa, "bor 200m från oss" sätter mig sedan vid datorn bestämmer fika med Cecila Collins, får även tillbaka min hatt, helvete va skönt! äntligen något att gömma håret i! Klippning är bokat 7 okt, samt manikyr och pedikyr. Man måste ju ta hand om sig själv.
"When in Stockholm" så att säga.

Sitter nu efter 4 timmars fika på mammas altan och dricker ett glas Amarone övar på gitarren och röker.. underbart!

Snart väntar en bättre middag med grillad ren och grönpepparsås!



Xoxo, Maxx

RSS 2.0