Fleetwood Mac...


Fleetwood Mac - Silver springs


"Time casts a spell on you, but you wont forget me
I know I could have loved you, but you would not let me
Ill follow you down til the sound of my voice will haunt you (on 3rd time
Stevie oversings, was I such a fool?
Youll never get away from the sound of the woman that loves you"



Fleetwood Mac - The Chain (Live, 1977)

 

"And if you don't love me now
You will never love me again
I can still hear you saying you would never break the chain
And if you don't love me now
You will never love me again
I can still hear you saying you would never break the chain

Listen to the wind blow, down comes the night

Run in the shadows
Damn your love, damn your lies

Break the silence
Damn the dark, damn the light"

 

 

Bara en bråkdel av dom låtarna jag spelar konstant som uppvärmning inför den stora dagen!! helvete va bra det är!

Xoxo, Maxx


..

har skrivit om det förut men måste bara påminna er om våran absolut favvoserie som har säsongspremiär imorgon förmiddag, om jag ska titta? tror det..

The Hills - MTV Shows

den där Mark..

visste ni att Mark, (jag säger Mark, inte Mark Wahlberg), var modell innan hans underbara skådespelarkarriär satte igång? nej jag trodde väl det! checka in detta, vem fan skulle inte ligga med honom?




eh, typ jag.. absolut inte Kate i det här fallet!

var bara tvungen och skriva om det här för jag slog på kanal 9 där det var filmen Rock Star och kunde bara inte motså att slänga upp ett klipp som jag tycker är helt okej, han kan ju sjunga också!




asså nu blir jag förbannad!!!!!

Nu har jag tillbringat 4 veckor, 28 dagar i det här Oslo... slutsatsen.

  • Kvinnor = Ser ut som skit, och nej dom är inte tjocka, utan smala fina kroppar men ansikten värre en Lurche eller va fan han heter i familjen addams. juste, sååå! ---> fast fulare, helvete glömde nästan den viktigaste detaljen på det kvinnliga modet. Visuallisera nu Lurche med seglar jacka, och nej int Henry Lloyd utan här är det nå jävla norskt internt skit märke med lysande grön luva. ser ut som en knegare... mmm.. SKÄRPNING!!!

  • Män(vill säga pojkar) = Alla har sätt en snygg tjej gå runt med en ful kille någon gång, men dra mig i havet naken klädd i läder ifall det varit en snubbe från norge!! Killar är värre än kvinnorna, jo dom har på sig en trendig kavaj (då den typen av kavaj som var trendigt i stockholm 1998) dvs. en kritstreckad uppknäppt lila skjorta med ett par NIKE SKOR!!! VAFAN!??!? Alla vet att träningsskor ska inte synas på annat än tränings anläggninar! och speciellt inte till vanliga kläder för den delen... Nej jag skulle nog kunna ta på mig foppa-tofflor surfshorts och en hawaiiskjorta med ett par spegelglas piloter och en snygg mittbena och gå och handla mat utan att någon skull tycka det var konstigt! Prova den på götgatsbacken, bara springa direkt till katarinahissen och göra resten av alla stockholmare en tjänst. DYK!!!


  • Svenska killar i Oslo = Japp.. Nu ska jag vara en jävlig stockholmare, men jag tror mig helt på riktigt hata killar från svenska hållor.... Dom är uppfostrade av en jävla vildvitra tydligen, och vildvitror inlåsta i sönderrostade husvagnar vet vi inte går hand i hand. Och vad gör dom. Ja dom klarar sig inte i stockholm då alla hinner inte ens titta på dom för att se att dom är idioter, Det är grabbarna man ser i på klubben med bandana på huvudet, och JA det var häftigt.. när Gun's & Roses släppte sin första platta. inte 2009..
    Dom för sig som en stekare bara att alla vet att man ska aldrig vara något man aldrig är för en vacker dag säts man på prov och då blir det fan skärselden!! Vilken jag gladligen skulle vilja kasta samtliga dyngraka bönder som flyttat till oslo! fan dra till urbergen och är sten!! PACK!

  • Fyllekäk = Tänk dig själv, lite packad, trött du är hungrig som fan! Du kanske tagit en joint på någon efterfest va fan vet jag, du har en obeskrivlig hunger, Jag vet att när jag blir hungrig vill jag inte ha en grillad svärdfisk utan det ska vara en flottig kebabtallrik! (slutar förvisso oftast på donken men det här inte till) I Oslo när man beställer en kebabtallrik och betalar 120nok vilket är drygt 150kr väntar in den goda maten, DET ÄR INTE ENS KEBAB!! det är inte vitlökssås, är något jävla duvkött som smakar rövhål. och ja hela förtjusningen är bort blåst. Förvisso är det majs på vilket är gott men dock! inte samma sak...


Pga. detta rymmer jag tillbaka till Stockholm för att få lite ögongodis samt se våran vackra huvudstad i höstväder.
Sen blir det Fleetwood Mac den 10:e på Globen, ska bli riktigt härligt!!

Och japp två dagar efter det beger jag mig i 30 dagar till USAs hjärta New York, kommer bli helt magiskt. Sen återvänder jag med nya krafter för att ta tag i det ofantligt vidriga modet i Oslo.. helvete..

På återseende.

Xoxo. Maxx



igår..


vi fixade oss innan lilla baren där mina typ bästa vänner lirade asså inte dj:ade utan spelade, de har typ ett band!


mata de leon heter de.. stört bra, tack för de fria plåtarna!


självklart hade brudarna på sig det säkra kortet, "den lilla svarta" frågan är om de fick ligga? återkommer om "den lilla svarta" är ett så säkert kort som alla säger, får man ligga mer eller inte?


var bara tvungen att lägga upp den här, blev nämligen riktigt uphetsad från den förra lilla texten jag skrev..

färsen lördag..


en dagens inne i typ den bästa vintage affären.. ska jag klippa till på den ryska mössan?


självklart hade jag fått vip inbjudan till modevisningen, lite tidigt, 13.00, men jag klarade det.. tyvärr var det inget jag fastnade för..

ska man klippa till på de här skönheterna från monki till min dejt? sa jag inte att nitar är det nya svarta?

nu bär det av till erika för middag, nän jävla lasagne från ikea, får se men lovar att det kommer komma en bildkavalkad imorgon.. puss

våran danska kompis..

checka hans sida..

Journey?


min rumpa..

gick inte och lägga upp videon för tillfället men om man är hemma hos nidde får man lyssna på sånt här, inte habibi musik utan lollig musik...




idol..

håller på o kollar på idol på tv4, tycker nog detta ör lite bättre..
han e typ as snygg!


Are you fucking kidding me!!

Hahaha ja idag har varit en spænnande dag på Musehusets Barnhage, Jag har varit utklædd i en full teletubbies outfit!! sjukt tråkigt att jag inte har någon kamera, men jag var utklædd till den hær skønheten allafall.


 


Barnen, ja dom vart LIVRÆDDA!! hahahaha otroligt roligt!




Dagens och kanske månadens låt, helt underbart!

 

Xoxo, Maxx


..

är inne på det här med att skaffa unge, fatta och ha en sån här.. Underbart!


ser ni att vagnen är av mocca? Fab!

gemensamt..

jag älskar att hon och jag ändå har nånting tillsammans, vi vet bara inte om det..




lika snygga som djur och privat..




får jag chans på dig?


har fan fallit..

kan inte slut bli att lyssna på den här låten! den är typ jätte bra! en från WK tipsade mig..


maxx!

hiss eller diss?

Jag BÖR vinna nostalgi priset!!

Känner ni igen denna?? Inte? då är du troligtvis född nån gång på 90-talet och kan dra åt helvete!




Till er andra 70-80-talister det startde så här....

Jag plingade runt på thepiratebay.org då jag ville ha något roligt till min Mac. och vad finner jag! samlings skivor med ALLA klassiska spel fårn 1988-1996.  JAG ÄR FRÄLST!! grafiken är värdelös, men forfarande charmig, musiken är oslagbar!! överasknings momenten är i form av att en fetman välter på ett piano, allt låter jättehögt och jättebra! Nej jag är kär, och japp jag drömde mardrömmer inatt precis som för 15år sen när man spelade Alone in the Dark. Herrejävlar vilken väl utformat spel.
Idag ska jag ta tag i mina synder och bekämpa dom mörka makterna och ta mig igenom detta som en gång i tiden var startpunkten för mina sömnproblem.
Gå klicka på länken för att hitta resterande spel, t.ex Heretic?!! Hexen, Prince of Persia 1991.


xoxo, Maxx


söndag..

igår var det röj på Hägern, bilder komma upp inom kort, håll ut.. idag har det varit en lång dag med städning, in till stan, pizza på nivå, sommaren med göran, ut till stureby för yalla och habibi fest,  hoppade ut från ett fönster, var tvungen, M & J vet vad jag snackar om..


typ ganska bra matchning..


såhär ska typ mina fem söner se ut.. cravings på vintage på axelväskan från mulberry..


en liten försmak från igår, som sagt, mer bilder väntar jag på..

nu blir det sängen men kom förbi polhelmsgatan imorn så bjussar jag på nåt gottigt..


puss

underbart








invigning..

nu mpste jag berätta om igår, efersom inte porrmaxx bloggar nånting.. igår i alla fall kom patte förbi mig på jobbet, drog en macka sen skyndade vi oss till butiksinvigningen i grandpabutiken på kungsholmen, A. Marchesan, självklart hittade patte en riktigt härlig vintage oljerock..


såklart fick han en brud på köpet..


lilla elle bruden emma kom förbi och stötte på felix...

älskar min lur..

tydligen ska Maxx träffa Elin doktor idag hoppas man får höra härligt skvaller imorgon..

en liten inblick..


typ världens coolaste killar.. robban och james inte helt fel och ha vid köksbordet..

någon gammal teateraffisch som typ är asball, självklart har vi färsen i köket och lilla jag från Valentino kampanjen spring-08

är det bara vi som har beundrarbrev på kylen?

en sista grej innan jag däckar..


sov gott..

2,9kg lamm och 2kg piano pudding med sprutgrädde

Ni läste rätt.. Var tokrea på KÖTT!!! på Rimi! Självklart kunde vi inte ge fan i att köpa 2,9kg lamm som vi ska tillaga imorgon och avnjuta en god flaska rött. Känns som man ska få unna sig något gott imellanåt.
Något som är mindre gott men som vi inte upptäckte fören vi dragit i oss ett kilo var piano-chockladpudding med delmonte frukt-cocktail och sprutgrädde.. Så otroligt synd att jag inte har någon kamera, jag placerade min sked på den kraftigt dallriga puddingen. va händer? den SJUNKER in i den plastiga ytan och försvinnner. Inget hål efter vart den tagit vägen ingenting!! Nu ligger denna genmanipulerade pudding som inte smakar något som chocklad i min magsäck och jag vill kräkas lite..






Blir du också sugen på Piano?

nu så..

fantastiskt




herreguud..

efter på tok för många AW har jag dragit mig hemmåt för bloggande och för att sova, efter 10 dagar i rad på det där jävla jobbet behövs lte vila, vilken jävla dag, imorn möten, planering, inför min födelsedag, möte med jossan inför lördag, ja det är ganska mycket just nu.. här har ni alla fall en bild på repet tidigare idag med kören, det kommer bli typ ganska sjukt, håll utkik på spotten, så hör ni snart oss! nu blir det sova sen en heldag med, ja, allt som jag har nämnt tidigare.. xoxo

nyvaken..







Nyvaken och ska ut på jobb jakt, Känner mig laddad! Precis svept en euroshopper kaffe, smakar soya.. peck var namnet!

Skönt att det absolut inte gjorde någon skillnad heller haha. Ser ut som en döföddsvan på balettakademin i genrep inför en tyskporrfilm. Nej en kall dusch ska nog göra susen!

Cicci har lurat på mig en GRYM låt med Röyksopp. Kan inte sluta lyssna.



Keep it fucked up! Xoxo, Maxx







Norsk tisdag









Japp tisdagen, vaknade kl 11 åt en bättre frukost tittade på tre avsnitt av Weeds, kanske är en av mina topp 10 serier. riktigt bra! Etta på den listan är fortfarande det perfekt skrivna manuset på Californication.

Idag har jag allafall styrt upp konto i Norge samt skrivet ett CV äntligen!! Dock korrigerade min underbara sängkammar pojke ALLT med sina författar kunskaper, är lite som att läsa en saga. Nästan så jag inte vill dela ut dom haha. Kommer utan tvekan få jobb imorgon annars är det något som INTE stämmer med Oslo. Kom igen, vem skulle inte vilja anställa en snygg kille i sina prime times?



Saknaden för Stockholm har börjat växa lite, eller så är det kanske att det inte finns några som helst vackra kvinnor i den här staden, alla svenskar kommer typ från säffle. jaja.. Tid för en dusch och ner och skeda jonis som skrek i sömnen igår kl 03 när jag skulle sova för att citera "Du har en KUK stor som en Skateboard" problemet är att jag var inte naken och jag HÖLL i en skateboard!! Tonfisken och norska barn har stigit honom åt helvete.

Godnatt go vänner och nya!



Xoxo, Maxx

jobbet..

vad tycker ni om mitt nya förklä, fick det av M.. imorn är det dags för långpanna, sen blir det träning, maxx kör på i oslo och siktaar på att vara där typ året ut, får se hur det går.. nu måste jag sova, puZzZzzzZ

vilken hunk! haha



Kollade igenom min reservhårddisk och hittade en massa gamla CV bilder som jag tog inför min resa till London, Dock kom jag aldrig iväg! men roligt allafall! haha






Imorgon är det tisdag och jag är ledig! Ska försöka sova ut rejält äta en stor frukost gymma öppna mitt satans bankkonto så dom kan sätta över min lön. Sen workhunt! igen.



Keep it up!

Xoxo, Maxx

Frukost..

kl ringer, 06:30... suck! Upp och hoppa första dagen jag ska försöka ut och jogga innan frukost. Och slut summering, ETT HELVETE!!!! fy fan va det gjorde ont i alla kroppsdelar, kroppen hade inte vaknat ohc ögonen knappt vant sig vid ljuset innan jag fick andnöd. Men jag kom 2,5km allafall. Nu sitter jag med en gyllene frukost som pricken över i:et. Sen barnhage 8:30-16. Underbar måndag inte sant? pusss! Maxx

13/9-09 11:39 Norsktid..

Söndag. Till historien min första helg utan sprit eller öl på mycket länge. Känns bra. Riktigt bra för att vara ärlig. Har kommit igång med träningen på riktigt igen, kroppen värker och skriker. Men jag förblir nöjd. Det här med att sluta röka skiter jag i, jag ser det som en vardagslyx, dom dagar jag får ett sug och har råd (ett paket kostar 100kr drygt) som denna morgon, en skål turkisk yoghurt med färska blåbär 5 smulade knäckebröd en stor kopp kaffe och havregrynsgröt. Lovely! Idag är det mycket på agendan, storhandla blir första prio, sen gymmet för ett svin tråkigt ben/stjärtpass, köpa kontantkort, Skriva klart CV, laga mina gubb-byxor, tvättkort, fika med en vän, öva på gitarren och slutligen laga en grym söndags middag på tonfisk... Vet att det inte blivit speciellt mycket bilder från min sida, Lovar en kavalkad inom kort. NY biljetten är köpt och klar nu vilket fall, skönt! 12 okt bär det av. Hoppas ni har det härligt hemma i Stockholm, troligtvis är ni bakfulla och jävliga, avundas er fan inte! Nu får ni ha det så bra trogna som nya läsare. Xoxo, Maxx

..

var bara tvungen att smygfota bruden brewdvid mig häromdan, ser ni hur hon hade lyckats matcha nagellacket och marc by marc jacobs armbandet? fab.. nu hoppa in i duschen efter en svettig dag på polhelm sen till faster på middag.. ses vi på vassa eggen idag? tony fyller tydligen år..

Sista dagen i Barnhagen..

jaaa jaa det drøjer mellan mina uppdateringar men den som væntar på något gott væntar aldrig før længe. Har jobbat hela veckan på Musehuset, haft vattenkrig fått barnbajs i håret och dyl. Men nu ær tiden snart øver, Under helgen blir det jobbsøkning på IKEA dær jag hoppas på något smaskigt lagerjobb tills slutet av månaden. Fick æven mitt førbaskade skattekort igår, så nu måste jag bara førbi banken øppna nytt konto och vænta in dom nya papprena før att kunna få leva lite. Nog om tråkigt livsprat, igår var "jonis" kusin på besøk, slutade med en platta øl och två familjepizzor på balkongen till midnatt. Tugget var groteskt. Jag lyckades æven stoppa upp en jordgubbskondom i næsan før att på något vidrigt sætt få ut den ur munnen, allt luktar mumma och glidmedel idag trots en lång tvagning. Ljuvligt! Fredag idag, jag ska inte supa... kænns mærkligt.. blir nog min førsta nyktra helg sen.. vet fan inte senast jag var nykter en hel helg.. Puhh går nog bra. Køren var ju storslagen hørde jag! som vanligt med andra ord. Fan saknar grabbarna något sjukt. Speciellt den dær jævla max! skiten fyller ju år likførbannat snart. Ska se om jag skickar hem någon ful unge från barnhagen till han. eller kanske bara en nerbajsad bløja? Nej nog pratat.. Nu ska ja køpa en flygbiljett till NY. Haaaa deee! (går inte att ladda upp bilder på denna norska skit dator från medeltiden som finns hær. helvete!!! Kommer senare, Lovar!)

almost famous

vi uppträdde i tisdags på nalen, det var kul! om ni är vän med mig på nyllet checka in detta då!


tony var typ snygg som vanligt..


dan efter var jag lite kalla bakom och hängde med ett färsen par..


söt, eh, jaa.. cravings typ..


om en vecka smäller det i alla fall party hemma hos maxxarna, kommer du hem över helgen min älskling eller blir du kvar och köttar in pengar till the big apple? *saknar*

Det rullar på...

Så var det redan tisdag, inte riktigt hunnit blogga och meddela hur helgens scenario såg ut eller vad som hänt i detta Oslo. Fredagen var hysteriskt. En god vän från kören "piloten" var på besök efter att ha haft ett viktigt H&M möte. Slutade i total fylla och att jag vaknade illa luktande och med en minnes lucka på 3timmar. Dock tog det inte längre fören vi sitter med 8 flaskor cava och var igång igen, klockan slår 13, jag är asfull.. det är lördag. Tittade på sverige matchen fast jag hatar fotboll men man föll för grupptrycket. Slutade hemma ätandes en burk tonfisk på golvet kl 22. Så kan det gå!

Dock har jag börjat träna igen! Super härligt, målet är väl att komma in i samma kropp som man hade innan, nu har man rasat 15kg och ökat bukfett istället. Misär! Men detta kommer åtgärdas i detta nu! efter att ha jobbat till 16 begav jag mig hem spelat på gitarren tills nu, Uppdaterar er lite fort sen ska jag iväg till gymmet om nuuu. 15min. Svinbra! Packa väskan sen kör vi!

Ni som sitter och läser detta blogginlägg mellan 18-20:00 bör ge sig själv en örfil och springa ner och se Grandpa Choir Boys som spelar på Nalen ikväll, hatar att man inte kan medverka!

Xo xo. Maxx

blogghysteri..

fan vi är ganska lika ändå..

jag?                                                    far?


har jag en tvångstanke?

att alltid när jag är med någon brud så vill ja att de ska skriva deras autografer på deras arm, detta är väl inget fel?
jag tycker bara det är färsen på en ganska hög nivå..


kanske inte var bevis nog på att jag har en tvångstanke men dessa två är mina favoriter.. vart har ni tagit vägen i mitt liv?

idag händer det grejer..

idag är det en viktig dag i våra liv.. kom till nalen ikväll kl. 19.00 vi går på scen 19.30, gratis inträde! få en försmak hära
vad fan håller den där jävla maxx på med?!?! tror jag ska ta in en inneboende snart annars kommer jag aldrig palla..


jag älskar i alla fall min garderob, kanske ska städa lite, nej jag tror inte det! älskart!
nej bråttom bråttom, ska iväg på tidig lunch med jossan inför planeringen av våran fest, lovar att jag kommer berätta mer men tyvärr kan jag inte avslöja något ännu, håll ut!


här är i alla fall mina tjejkompisar på medis, de fan bor där, S & M.. om ni vill få en glimt av de i deras vardag så kom förbi hurran i värtan och smaka på deras raita.. swer ni föresten hur M försöker dölja sin acne under näsan? bara en fråga till, varför har de varit på lidel? katastrof, själv storhandlar vi på bottenplanet på nordiska kompaniet..

jag vet, jag vet..

den är gammal men de är faktiskt helt okej..


favvosyskon?

tror det..



känner ni föresten igen bruden på korten högst upp?

tv folk..

såhär ser de ut.. färsen? jora!


jag vill typ ha j e:s skor..

var tvungen..

att lägga upp de underbara brudarna jag jobbar med..


titta morotskakan som jag och M bakade.. sa jag att den såldes sliut på 20 min?


C ville inte visa sig på bloggen men det ville M.. tycker det var coolt av C att hon sa ifrån..


Gurra kör verkligen hela student grejen där uppe i umä, snart ses vi Gurra! wiihh!

nu blir det en ängel på sesam, hem till stocken, med typ alla grabbar, sen 30 års fest hemma hos mylek, ses vi inatt?

allvar..

detta förklarar just nu min situation i livet..


..


har typ skaffat en ganska snygg accesoar..


här är mina nya bågar från vasuma, köpte de hos tony..


sa jag att vi brukar repa i fifth avenue shoe repairs showroom?


jag gjorde i alla fall ett försök..

nu ska jag typ diska efter middagen i lördags sen dra till jobbet, bråttom bråttom!

Bra gener, grym med barn, framtida mammor ställ er i kö!

Så var det torsdag, bara en dag till fredag. Natt snarare, dagen började med att jag var sviiintrött, "jonis" pratade i sömnen bland annat på hitta på norska vilket var fruktansvärt roligt. Vi dricker ett jävla euroshopper peck neskaffe... smakar konsentrerad soya.. riktigt VIDRIGT!!! Men satan i helvete va pigg man blir. Vi sitter och skakar som två svin kåta pundare med brist på kola.
Ja livet är inte helt fy skam allafall, Har insätt att jag kanske borde vända mig och ragga mammor, satan va populärt det är när dom kommer och hämtar sina barn och dom springer springer i förtvivlan och kramar mig hårt. Tanke verksamheten blir direkt "Mitt barn gillar honom, hmmm potensiel ny pappa?" Tror jag allafall, sen är det en helt annan sak att leka med tanken och att genomföra den.

Barnen är ju mellan 1-5år gamla så dom är ju småå smååå. Men det är två flickor på 5år som heter Andrea och Ingeborg, dom satt och fnittrade hysteriskt i medans dom "Tegna" som det heter på Norska.

Ja här kommer allafall svaret för deras fnitter...



Ska föreställa mig, som Jente... ja min tolkning är solklar, hur lyder eran?

Xoxo, Maxx

Snor, blöjor och saliv..

Dag 3, Jag jobbade på ett dagis idag med min kära sängkammarpojke "Jonis". Var otroligt roligt förutom att barnen absolut inte kan ett ÄNDA ord svenska... så man får tala någon form av hitta på norska, dock talar jag med en brytning på danska likaså. Ja det låter förjävligt allafall. Men barnen gillar mig, tur det allafall, Fick en pungspark av ett barn idag, mindre skönt! Ja träningsvärken kommer vara ett faktum. Jobbar imorgon igen, (jobbar bara 50%) resterande tiden ska jag jobba på en matbutik 30m från min lägenhet varje helg och 2 vardagar i veckan. JÄTTEBRA! Så pengarna kommer förhoppningsvis ramla in så fort som jag får mitt jävla skattekort!! och D-nummer.

Vi lever ju som sagt på allt man ALDRIG skulle leva på i stockholm. eller någon annanstans för den delen. Middagen igår bestod av Euroshopper bakade bönor med tomatsås (vidrigt) och inte nog med det vi slängde ner en burk tonfisk i olja samt 8st fiskpinnar haha. Ja sjukt nog var detta gott eller ja det gick ner, Man fick ge fan att titta på det man åt helt enkelt. Vad gör man inte för att dra in lite deg. Maten här kostar ju en förmögenhet. 99NK för en bigmac.. nej tack!
Tonfisk och potatissallad fick det bli till middag idag. Funkar helt ok.
Lärt mig Justins - What comes around goes around idag på älsklingen.

Nej har så satans ont i fingrarna men ska öva liiite till sen blir det sänggång. Jonis ligger redan i sängen och skriver sin barnbok. (han är en författare som finner nya tankar i oslo) Fick höra lite igår om Harald och hans tycke för Brunost.... En vidrig messmörs lik HÅRD ost som dom äter hära.. Nej håller mig till bönor.

Tyvärr inte mycket bild uppdatering idag. Kanske hittar en bild på en Brunost..



hitta den..

Xoxo, Maxx

härlig kväll..

'
såhär ser det ut hos min kompis..


härligt som fan..


härligt att hitta lilla clownen i luren..


ska vi?

vad säger du maxx, ska vi börja videoblogga, det här är typ våran idol, följer honom dagligen!


lika bra..

nu när det är slatan hysteri tycker jag att vi kan ge den här killen lite credd.. fantastiskt!


jag vill ju..

fan vad jag vill ha ett par boots till.. ni vet väl hur mina ser ut?



älskar denna affär.. de har fan allt, nästan att jag är sugen på ett par buffalos! älskart!

RSS 2.0